Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Măgarul - o frumoasă lecție de motivație


  Într-o zi, măgarul unei țărănci a căzut într-un puț. Animalul a plâns multe ore, în timp ce femeia încerca să afle ce să facă.
Într-un final ea a decis că animalul era deja bătrân, puțul era secat și oricum era nevoie să fie acoperit așa că nu se merita efortul de a scoate măgarul. I-a chemat pe toți vecinii săi pentru a veni să o ajute. Toți au luat câte o lopată și au început să arunce pământ în puț. Măgarul și-a dat seama de ceea ce se întâmpla și a plâns îngrozitor.
   Apoi, spre surprinderea tuturor, s-a liniștit... După câteva lopeți de pământ, țăranca privi spre fundul puțului și rămase surprinsă de ceea ce văzu... cu fiecare lopată de pământ, măgarul facea ceva incredibil... Se scutura de pământ și făcea un pas în sus. În timp ce vecinii continuau să arunce pământ peste animal, el se scutura și mai făcea un pas în sus. Curând, toți au văzut cu surprindere cum măgarul a ajuns până la gura puțului, a trecut peste margine și a sărit tropaind.
   Viața va arunca pământ peste noi, toate tipurile de pământ...  Pentru a ieși din puț, "trucul" este de a te scutura de pământ și de a face un pas în sus. Fiecare din problemele noastre sunt ca o scară. Noi putem ieși din cele mai adanci prăpăstii dacă nu ne dăm bătuți.  
Scuturați-vă și faceți un pas înainte, în sus...

https://www.facebook.com/Frasess/photos/pb.91245732

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu